^ Back to Top

cauciuc aruncator

Cauciuc aruncator sau cauciuc extractor cu diferite duritati (shore) si diferite grosimi (milimetrii) pentru asigurarea degajarii rapide a materialului supus stantarii, recomandate pentru tiraje foarte lungi in conditii de viteza sporita.

lame de big lame de perfor

Tehnologia germana asigura o finisare soft cu unghi perfect calculat pentru o biguire perfecta. Cutitele de perfor cu diferite modele utilizate frecvent in domeniul ambalajelor din carton cu micro-ondula sau dublex.

Cauciucul aruncator / extractor se livreaza sub forma de placi rectangulare la format de aprox 1.000 mm x 1.000 mm

01. Contrabiguri simple cu talpa de plastic standard de 8.75 mm

02. Contrabiguri simple cu talpa de plastic extinsa de 12 mm

03. Contrabiguri simple cu talpa de prespan dedicate masinilor automate (unghi de 30 grade la talpa contrabigului).

04. Contrabiguri duble, cu canal dublu cu, talpa de plastic, distanta dintre canale de 5 mm sau 4 mm.

05. Contrabiguri cu talpi inegale, denumite off-center, talpa de plastic, talpa cea mica de 1 mm dedicate biguirilor speciale de ambalaje.

06. Contrabiguri cu talpa de plastic sau de prespan in baghete de 75 cm.

07. Contrabiguri cu talpa de plastic sau talpa de prespan in bobine sau in rola.

GALERIE FOTO

DE CE SA LUCRATI CU NOI?

Reusim sa adaugam zi de zi noi motive pentru a deveni partenerii Dumneavoastra de incredere atunci cand utilizati contrabiguri la operatiunile de stantare:

  • Cea mai buna calitate, contrabiguri fabricate in Italia
  • Cel mai diversificat sortiment pe dimensiuni
  • Cele mai durabile contrabiguri cu talpa de plastic
  • Contrabiguri excelente pentru stantarea automata de mare viteza
  • Cea mai flexibila metoda de vanzare
  • Cea mai rapida livrare directa sau prin curierat rapid in toata tara
  • Cea mai buna oferta de pret per bagheta, per metru liniar, per cutie

Echipa noastra s-a specializat de-a lungul anilor si poate sa va ofere solutii rapide pentru ca operatiunile de stantare pe care le realizati sa fie perfecte. Suntem interesati sa aflam tipul de carton si tirajul de stantare pentru a va putea recomanda contrabigul potrivit.

Puteti parcurge ghidul nostru privind selectarea contrabigului potrivit corespunzator grosimii sau tipului de carton utilizat. Va recomandam, ca intotdeauna, sa efectuati probe pe materialul Dvs. inainte de a trece la stantarea intregului lot de cutii din carton.

TRIMITETI O COMANDA !
ASTAZI SAU MAINE AJUNGE LA DVS.

Daca sunteti deja clientul nostru este necesar doar continutul comenzii. Daca ati comandat prima data la noi va rugam sa ne trimiteti si datele de facturare. Va multumim!

Intrebari frecvente despre cauciucul aruncator - FAQ

Cand folosim contrabiguri cu talpa de prespan in loc de contrabiguri cu talpa de plastic?
Lucrarile cu tiraj mare necesita o atentie speciala. Fie ca vorbim de cutii de medicamente, cutii de ceaiuri, ambalaje de pizza pe carton duplex sau de mape si felicitari pe carton dublu cretat, in situatia in care tirajul depaseste 30.000 exemplare vom folosi contrabiguri cu talpa de prespan.
Daca masina de stantat este bine reglata, iar stanta nu are uzura, contrabigurile cu talpa de plastic pe care le furnizam pot fi utilizate pana la tiraje de 30.000 de stantari.
Contrabigurile cu talpa de prespan pe care le furnizam suporta tiraje de pana la 150.000 stantari.
Care este diferenta intre 0.4*1.3 mm si 0.3*1.4 mm - ce varianta vom alege?
Cele doua dimensiuni ale contrabigului 0.4 * 1.3 descriu latimea si respectiv adancimea (in mm) canalului ce va fi reliefat pe suprafata cartonului de stantat. Altfel spus, sunt reprezentate axele x si y ale suprafetei deformate/amprentat din carton.
Amprenta celor 2 contrabiguri 0.4*1.3 mm si 0.3*1.4 mm pe suprafata cartonului va fi identica, dar va exista o diferenta de 0.1 mm la latimea sau adancimea canalului. In functie de latura din cadrul cutiei (clapa de lipire, clapa de inchidere, latura simpla din cadrul cutiei) se va stabili care contrabig va fi folosit.

Livram prin:

Contrabigurile, cutitele de stanta, lamele de big si cutitele de perfor ajung la Dvs. prin curierat rapid Urgent Curier sau Fan Curier. Pentru Bucuresti livram cu masinile proprii.

Ultimele stiri

  • Am adus pe stocul curent contrabiguri dublu canal / contrabiguri cu canal dublu frecvent folosite pentru realizarea de mape de prezentare.

Contact Rapid

Str. Heliade intre Vii, nr. 8
Bucuresti, 023368
004 021 4 606 404
office@consumabilepoligrafice.ro